Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information

Om du har frågor eller vill få rådgivning i samband med att du ska utföra en trädfällning i Stockholm kan du kontakta våra duktiga arborister.

Om du har sjuka träd eller om du behöver mer utrymme på din tomt för exempelvis nybyggnation kan du behöva genomföra en trädfällning. Om du vänder dig till oss på Wasa Trädfällning kan du få rådgivning och hjälp av en arborist i Stockholm med att välja ut de träd som är bäst lämpade att fälla.


Vi kan också hjälpa dig med trädbeskärning, vård av sjuka träd och stubbfräsning. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera ditt träd och bistå med konsultation. Därefter kan vi överlämna en offert med ett rättvist pris, direkt på plats. Varmt välkommen att kontakta Stockholms arborister när du behöver hjälp! 

Kontakta våra arborister inför din trädfällning

Bor du i Stockholm och behöver en arborist som kan hjälpa dig med trädfällning, stubbfräsning eller beskärning? Då finns vi här för dig. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Resten löser vi! 

Läs gärna några av våra fina recensioner

Med kvalitet och kunden i fokus blir vi på Wasa Trädfällning extra glada när vi får så här fina recensioner på vårt arbete! 

Recension från Anders Zirath
Jag rekomenderar alla som behöver hjälp med trädfällning att kontakta Wasa snabbt, enkelt o smärtfritt
Anders Zirath
Recension från Anette  Grönvall
Jätteproffsiga. Så nöjd , även med bortforslingen
Anette Grönvall
Recension från Camilla Adams
Det är tredje gången vi anlitar Wasa Trädfällning. Vi har varigt mycket nöjda och rekommenderat killarna till flera vänner och bekanta. Kan inte säga så mycket mer än att vi är välldigt nöjda och det känns väldigt säkert,tryggt. prisvärt och proffsiga Dom har både beskurit träd,fällt träd. tagit bort stubbar. kört bort allt material från tomten.
Camilla Adams