Välkommen till Wasa Trädfällning

Välkommen till Wasa Trädfällning

Vi är ett trädvårdsföretag som utför våra uppdrag med stor noggrannhet, moderna arbetsmetoder och utgår ifrån kvalificerade riskanalyser för att garantera säkra trädfällningar.

Wasa Trädfällning grundades av två bröder som hade som ambition att erbjuda trädfällning i Stockholm med moderna arbetsmetoder. Genom åren har vi utfört tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och fått goda omdömen för vårt högkvalitativa arbete med säkra trädfällningar.

 

Kunskap och erfarenhet är A och O

Vid trädfällning i tätbebyggt område krävs en gedigen kunskap och erfarenhet för att ha den kapacitet som krävs för att kunna göra en kvalificerad riskanalys och utföra en säker trädfällning. Samtliga våra trädfällare i Stockholm har genomgått utbildningar och är certifierade genom bland annat European Tree Worker. Detta gör att du som kund kan vara trygg med att vi utför vårt arbete med maximal säkerhet och ett perfekt resultat.

 

Om du vill få hjälp av certifierade arborister i Stockholm kan du kontakta oss för mer information om våra tjänster.


Tjänster på Stockholm Arborist

Kontakta våra arborister inför din trädfällning

Bor du i Stockholm och behöver en arborist som kan hjälpa dig med trädfällning, stubbfräsning eller beskärning? Då finns vi här för dig. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Resten löser vi! 

Kontakta våra arborister inför din trädfällning

Kontakta oss