Vi gör trädfällning i Stockholm enkelt

När du vill genomföra en trygg och säker trädfällning i Stockholm kan du vända dig till oss vars utbildade arborister har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet med högsta kvalitet. Har kan du läsa mer om hur vi utför trädfällning i Stockholm.

Vill du få in mer ljus på tomten, behöver utrymme för att bygga nytt eller har träd som är sjuka, skadade eller döda bör du vända dig till en professionell arborist. Då får du hjälp med att planera vilka träd som ska fällas så att du kan behålla de träd som är friska. Att fälla träd behöver inte vara ett komplicerat projekt utan med vår hjälp kan vi se till att arbetet blir enklare, utan att för den sakens skull tumma på säkerheten eller den höga kvalitén. Du kan kontakta oss på Wasa Trädfällning för att erhålla konsultation kring din trädfällning i Stockholm.

 

Enkel trädfällning i Stockholm

När du vill få vår hjälp med en trädfällning i Stockholm börjar vi alltid med att göra ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera förutsättningarna och sedan lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag, direkt på plats. När du har accepterat vår offert tar vi över hela ansvaret för fällningen av ditt träd. Vi utför riskanalyser så att vi kan bedöma en säker fallriktning på trädet för att undvika skador på egendom och personskador. Därefter utförs arbetet av certifierade och utbildade arborister.

 

Sektionsfällning i tätbebyggt område

Om trädet är placerat i ett tättbebyggt område krävs det ofta att vi fäller trädet i sektioner. Det innebär att vi tar ned gren för gren och sedan sågas stammen upp i mindre delar som hissas ned till marken. Om trädet är friskt klättrar våra arborister upp i trädet för att såga ned det i delar. Om trädet är sjukt, har dött eller är skadat använder vi istället en skylift. I vissa fall kan det krävas kranbil för att fälla större och grövre träd.

 

Våra arborist är utbildad och certifierad inom trädvård och trädsäkerhet. Det innebär att en arborist vet vilken säkerhetsutrustning som krävs och hur den används för att utföra en säker trädfällning. När du anlitar oss på Wasa Trädfällning kan du vara säker på att våra arborister är ansvarsförsäkrade vilket innebär att det finns ett totalskydd om olyckan skulle vara framme.

 

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök

Wasa Trädfällning har utfört tjänster inom trädvård åt nöjda privatpersoner och företag under många år vilket gett oss många återkommande kunder. När du anlitar en arborist i Stockholm kan du vara trygg med att arbetet utförs med maximal säkerhet och med ett perfekt resultat. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök genom vårt formulär så att vi kan komma ut och diskutera din trädfällning i Stockholm. 

Kontakta våra arborister inför din trädfällning

Bor du i Stockholm och behöver en arborist som kan hjälpa dig med trädfällning, stubbfräsning eller beskärning? Då finns vi här för dig. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Resten löser vi!