Så vet du om du behöver hjälp av våra trädfällare i Stockholm

En trädfällning bör genomföras på goda grunder och utföras av en trädfällare i Stockholm som har den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på ett säkert sätt. Läs mer om att anlita en lokal trädfällare här.

Vill du fälla träd i din trädgård är det alltid bra att först fundera igenom ditt beslut eftersom träd har många bra egenskaper som bland annat att den ger din tomt skugga, skydd mot kyliga vindar och producerar friskt syre. Det kan dock finnas flera skäl till att man måste fälla träd på sin tomt och då är det alltid tryggast att rådfråga en lokal trädfällare i Stockholm. Då kan du få hjälp med att inspektera dina träd och planera arbetet. Du är välkommen att kontakta oss på Wasa Trädfällning som är specialister på allt inom trädvård.

 

Så här vet du om du behöver fälla ditt träd

Det kan finnas flera skäl till att man behöver fälla ett träd, både praktiska men även av estetiska skäl. Nedan finner du några anledningar att fundera över om du vill fälla ett träd på din tomt.


  • Trädet växer för nära en byggnad och skymmer solen eller släpper ifrån sig frön och löv på en uteplats.
  • Trädets rötter riskerar att skada husgrunden, altanen, poolen eller en väg.
  • Du behöver plats för nybyggnation.
  • Trädet är sjukt, har fått röta eller utsatts för insekter och är därmed döende samtidigt som det riskerar att smitta närliggande träd.
  • Trädet är dött eller har blivit skadat.
  • Du vill få in mer ljus på tomten.
  • Du vill få mer utrymme på tomten av estetiska skäl.

 

Anlita våra trädfällare i Stockholm

När det kommer till att ta bort träd har du rätt att själv utföra fällandet av träd på din egen tomt. Du ansvarar då också för din egen och andras säkerhet och att du har de försäkringar som gäller om det inträffar en olycka. Om du anlitar någon annan för att utföra arbetet krävs det att den personen innehar körkort för motorsåg och är certifierad inom trädsäkerhet. Om du vill vara trygg med din trädfällning, framför allt om det är ett större träd eller om trädet är placerat i ett tätbebyggt område, bör du vända dig till ett företag som har professionella trädfällare i Stockholm. Då utförs arbetet korrekt och med maximal säkerhet av arborister som har rätt utbildning, är certifierade och innehar ansvarsförsäkring.

 

Låt våra trädfällare i Stockholm hjälpa dig fälla träd

Wasa Trädfällning är ett väletablerat företag som under många år har utfört tjänster som trädvård, trädfällning och beskärningar åt massor av nöjda kunder i Storstockholmsområdet. När du vill få hjälp av en professionell arborist i Stockholm kan du använda dig av vårt formulär på sidan för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då får du fri konsultation och ett prisförslag, direkt på plats. 

Kontakta våra arborister inför din trädfällning

Bor du i Stockholm och behöver en arborist som kan hjälpa dig med trädfällning, stubbfräsning eller beskärning? Då finns vi här för dig. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Resten löser vi!