Arborist

Arborist

En arborist en person som är utbildad inom trädvård och trädsäkerhet. Det betyder att hen innehar den kunskap som krävs för att vårda träd, utföra beskärning, stubbfräsning och genomföra säkra trädfällningar. Att fälla större träd i tätbebyggda områden kan vara ett komplicerat projekt som innebär att trädet behöver fällas och hissas ned i sektioner. Det är ett riskfyllt arbete som kräver stor noggrannhet, rätt utrustning och framför allt en kunskap om trädets egenskaper. Om du vill få hjälp med säker trädfällning i Stockholm kan du kontakta oss på Wasa Trädfällning.

 

Anlita en arborist i Stockholm

Om du ska genomföra en trädfällning i Stockholm är det alltid tryggast att anlita en lokal arborist som är certifierad inom trädvård. Det gör att du kan vara säker på att arbetet blir utfört med stor precision och med minimal risk för skador. Vi på Wasa Trädfällning har utfört tjänster åt privatpersoner och företag under många år. Våra arborister har lång erfarenhet inom branschen och är certifierade genom EAC. Genom utbildning och certifiering kan vi utföra korrekta riskanalyser så att din trädfällning kan ske med största säkerhet och med högsta kvalitet. 


Fler tjänster vi utför

Kontakta våra arborister inför din trädfällning

Bor du i Stockholm och behöver en arborist som kan hjälpa dig med trädfällning, stubbfräsning eller beskärning? Då finns vi här för dig. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Resten löser vi!