Stubbfräsning

Stubbfräsning

Om du nyligen har fällt träd på tomten eller du av andra skäl har oönskade stubbar som tar plats i trädgården kan du få med hjälp av våra arborister i Stockholm smidigt avlägsna dina stubbar. Om du väljer att anlita en arborist för din stubbfräsning innebär det att man med maskinell hjälp maler ned stubben och dess rötter till sågspån, som sedan kan användas på din kompost. Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina stubbar kan du kontakta oss på Wasa Trädfällning som är specialister på allt inom trädvård.

 

Låt oss hjälpa dig med din stubbfräsning i Stockholm

Wasa Trädfällning har under flera år utfört trädvård och trädfällning i Storstockholmsområdet åt många nöjda kunder. När du vill få hjälp av en professionell arborist i Stockholm med trädfällning, stubbfräsning eller trädbeskärning kan du vända dig till oss. Våra medarbetare är utbildade arborister med lång erfarenhet inom sitt arbetsområde. Det gör att du kan vara trygg med att arbetet utförs korrekt, säkert och med minimal risk för skador.


Fler tjänster vi utför

Kontakta våra arborister inför din trädfällning

Bor du i Stockholm och behöver en arborist som kan hjälpa dig med trädfällning, stubbfräsning eller beskärning? Då finns vi här för dig. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Resten löser vi!