Trädfällning

Trädfällning

Normalt sett är det bäst att försöka undvika att fälla träd på tomten men ibland är det oundvikligt att man behöver fälla ett träd. Det kan exempelvis vara nödvändigt att fälla träd som är skadade, döda eller är sjuka. Andra skäl kan vara att man behöver plats för att bygga nytt eller för att få in mer ljus på tomten.

 

Oavsett vilka skäl man har för att genomföra en trädfällning i Stockholm bör man alltid anlita en arborist som utför arbetet på ett korrekt och säkert sätt. Du kan kontakta oss på Wasa Trädfällning för mer information om hur vi kan hjälpa dig när du behöver fälla träd.

 

Låt oss hjälpa dig med en säker trädfällning i Stockholm

Att fälla ett träd på ett säkert sätt kräver rätt teknik, anpassad utrustning, en korrekt riskkalkyl samt att den inhyrda arboristen i Stockholm har den utbildning och erfarenhet som krävs. Vi på Wasa Trädfällning har under flera år hjälpt många nöjda kunder med säkra trädfällningar i tätbebyggda områden. Varmt välkommen att kontakta oss!


Fler tjänster vi utför

Kontakta våra arborister inför din trädfällning

Bor du i Stockholm och behöver en arborist som kan hjälpa dig med trädfällning, stubbfräsning eller beskärning? Då finns vi här för dig. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. Resten löser vi!